По-русски
Frico

повітряні завіси, обігрівачі,
тепловентилятори, конвектори
Телефони відділу продажів:

+38 (098) 817-57-56

+38 (067) 589-60-53

e-mail:   sales@frico.com.ua


ТОВ "СКС"
03115, Україна, м. Київ,
бульвар Вернадського 5/19, оф. 18.
(метро Святошин або Житомирська,
біля пам'ятника Вернадському)
Схема проїзду

Доставка по всій Україні.


Frico Arden 4200 (колишня AR4200) - повітряно-теплові завіси прихованої установки з висотою до 4,2 м

Дивитися технічні характеристики в pdf


Frico Arden 4200

Призначення і область застосування

Завіса Frico Arden 4200 з рекомендованою висотою установки до 4,2 м, призначені для прихованої установки, вони практично непомітні і тому не порушують ні концепцій архітектури, ні внутрішнього дизайну вхідних груп.

Повітряна завіса оснащена енергоефективними ЄС-моторами, які забезпечують безступінчасте управління повітряним потоком. Завіси Frico Arden призначені для установки за конструкціями підвісної стелі, а рамка і фронтальна панель можуть бути пофарбовані в колір, що поєднується з дизайном інтер'єру вхідної групи.

Відмітні особливості

Повітряні завіси Frico створюють невидимий бар'єр у відкритих отворах, цим досягається поділ зон з різною температурою з можливістю безперешкодного переміщення людей і транспорту.

Завіси, вироблені за технологією Thermozone, здатні створити рівномірний повітряний потік з оптимальним балансом між обсягом видуває повітря і швидкістю його закінчення, який буде ідеально захищати отвір незалежно від того, холодне або тепле повітря ми хочемо зберегти усередині приміщення.

Підключення

Роботи з техобслуговування і ремонту легко виконуються через сервісний люк, який є фронтальною панеллю завіси. Повітряна завіса має вбудовану керуючу плату, яка підключається до обраної зовнішньої системі управління FC. Живлення подається на вбудовану керуючу плату.

Доступ до керуючої платі здійснюється через кабельні вводи у верхній частині завіси. Кабелі, що з'єднують окремі елементи системи, а також датчики, підключаються до вбудованої керуючої платі.

Підключення електро кабелю проводиться через отвори на бічній або верхній панелі приладу на відповідні клеми мотора вентилятора.

При необхідності кабель може бути прокладений через моторний відсік. Гнучкі підводки поставляються як приналежність. Повітряні завіси на гарячій воді повинні завжди оснащуватися комплектами клапанів, що встановлюються поза корпусом виробу.


Frico Arden 4200


© 2024 ТОВ "СКС" (Київ, Україна)