По-русски
Frico

повітряні завіси, обігрівачі,
тепловентилятори, конвектори
Телефони відділу продажів:

+38 (098) 817-57-56

+38 (067) 589-60-53

e-mail:   sales@frico.com.ua


ТОВ "СКС"
03115, Україна, м. Київ,
бульвар Вернадського 5/19, оф. 18.
(метро Святошин або Житомирська,
біля пам'ятника Вернадському)
Схема проїзду

Доставка по всій Україні.


Frico Pamir 3500 (колишня PA3500) - Універсальні повітряно-теплові завіси з висотою установки до 3,5 метрів

Дивитися технічні характеристики в pdf


Frico Pamir 3500

Призначення і область застосування

Pamir 3500, з рекомендованою висотою установки до 3,5 м або шириною прорізу до 5м, має стильний дизайн, який чудово вписується в сучасні інтер'єри вхідних груп. Повітряна завіса універсальна і може встановлюватися вертикально, горизонтально і за підвісну стелю.

Завіси Frico Pamir оснащені енергоефективними ЄС-моторами, які забезпечують безступінчасте управління повітряним потоком. Легко відкривається передня панель забезпечує швидкий доступ як для полегшення монтажу, так і для технічного обслуговування.

Технологія Thermozone

Повітряні завіси Frico створюють невидимий бар'єр у відкритих отворах, цим досягається поділ зон з різною температурою з можливістю безперешкодного переміщення людей і транспорту.

Завіси, вироблені за технологією Thermozone, здатні створити рівномірний повітряний потік з оптимальним балансом між обсягом повітря, який буде ідеально захищати отвір незалежно від того, холодне або тепле повітря ми хочемо зберегти усередині приміщення.

Значна економія енергії

У багатьох приміщеннях двері залишаються відкритими більшу частину дня, що призводить до величезних втрат дорогого нагрітого або охолодженого повітря, особливо у випадках, коли різниця температур зовнішнього і внутрішнього повітря досить велика. При правильно встановлених повітряних завісах можна отримати велику економію енергії.

Комфортний мікроклімат в приміщенні

Оптимізація параметрів потоку і продуктивності повітряних завіс за технологією Thermozone, дозволяють забезпечити комфортний мікроклімат і відсутність протягів в приміщенні. Відсікаючи зовнішнє повітря, завіса залишає зовні вихлопні гази і комах.

Низький рівень шуму

Це не тільки робить завісу більш ефективної, але дає і інші переваги, наприклад, мінімізує поточний і інтегральний рівень шуму.

Горизонтальна установка

Завіси Frico Pamir 3500 мають рекомендовану висоту установки до 3,5 м. Повітряна завіса може встановлюватися на стіні на скобах або підвішуватися на конструкціях перекриття. Можлива вбудована установка в конструкцію підвісної стелі.

При горизонтальному монтажі решітка видування завіси повинна розташовуватися якомога ближче до площини отвору. В отворах великої ширини завіси слід встановлювати впритул один до одного так, щоб струмінь повітря перекривала всю ширину. У цих випадках для того, щоб приховати стики, рекомендуємо використовувати з'єднувальний комплект. Дизайн комплект може бути використаний, щоб зробити непомітними елементи підвіски, з'єднувальні труби і кабелі.

Вертикальна установка

При вертикальній установці завіс Frico Pamir 3500 по одній з кожного боку від отвору його рекомендована ширина не більше 5м. Завіси довжиною 1,5 метра і більше можуть встановлюватися вертикально. Завіси можна перевертати і встановлювати з будь-якого боку дверей.

Повітряна завіса розташовується якомога ближче до площини дверного отвору, при досить великій ширині отвору завіси необхідно встановлювати з обох сторін. Для кожної завіси потрібно один стикувальний комплект (на замовлення) для кріплення її до підлоги і ще один для кріплення їх між собою при формуванні колони з двох завіс для високих прорізів. Щоб уникнути перекидання завісу необхідно зафіксувати у верхній точці. Декоративний комплект (на замовлення) застосовується для того, щоб приховати трубні підводки і електричні дроти.



© 2024 ТОВ "СКС" (Київ, Україна)