По-русски
Frico

повітряні завіси, обігрівачі,
тепловентилятори, конвектори
Телефони відділу продажів:

+38 (098) 817-57-56

+38 (067) 589-60-53

e-mail:   sales@frico.com.ua


ТОВ "СКС"
03115, Україна, м. Київ,
бульвар Вернадського 5/19, оф. 18.
(метро Святошин або Житомирська,
біля пам'ятника Вернадському)
Схема проїзду

Доставка по всій Україні.


Frico Pamir 5000 - універсальні повітряно-теплові завіси з висотою установки до 5,0 метрів

Дивитися технічні характеристики в pdf


Frico Pamir 4200

Призначення і область застосування

Pamir 5000, з рекомендованою висотою установки до 5м або шириною прорізу до 7м, має стильний дизайн, який чудово вписується в сучасні інтер'єри вхідних груп. Повітряна завіса універсальна і може встановлюватися вертикально, горизонтально і за підвісну стелю.

Завіси Frico Pamir оснащена енергоефективними ЄС-моторами, які забезпечують безступінчасте управління повітряним потоком. Легко відкривається передня панель забезпечує швидкий доступ як для полегшення монтажу, так і для технічного обслуговування.

Система управління FC дозволяє реалізувати безліч інтелектуальних і енергозберігаючих функцій. На додаток до чотирьох версій можна додати окремі елементи для розширення можливостей та індивідуалізації системи.

За допомогою рівнів мобільного застосування (FC Smart і FC Pro) також можна створювати і контролювати різні зони. Кожна додаткова зона повинна бути оснащена одним комплектом FC Direct і, при доповненні її іншими речами, може бути налагоджена для роботи відповідно до індивідуальних запитів.

Комплектація системи управління і її елементи

  • FC Direct, комплект управління. Панель управління вентилятором і обігрівом, дверний контакт і 5-метровий кабель. Може використовуватися для додаткових зон в комбінації з FC Smart і FC Pro. IP44.
  • FCRTX, зовнішній датчик кімнатної температури. Для реєстрації кімнатної температури в місці, відмінному від місця установки панелі управління, 10-метровий кабель в комплекті. IP20.
  • FCOTX, датчик зовнішньої температури. Знімає показання температури зовнішнього повітря, 10-метровий кабель в комплекті. Активує автоматичне керування повітряною завісою і блокування нагріву. IP44.
  • FCLAP, пульт локального доступу. Локальна точка доступу для додаткових датчиків (при роботі більше 8 датчиків) і розширений діапазон для датчиків або управління з використанням мобільного додатка (Bluetooth), 10-метровий кабель, що використовується в комплекті. IP44.
  • FCSC / FCBC, кабель. Кабель FCSC довжиною 10м або 25м для подовження штатного кабелю датчиків. Кабель зв'язку FCBC для додаткових елементів обладнання в межах однієї зони, є довжиною 5м, 10м або 25м.
  • FCDC, дверний контакт. Дверний контакт активує включення / вимикання повітряного потоку. Дозволяє управляти повітряними завісами в різних дверних отворах індивідуально в межах однієї і тієї ж зони.
  • FCTXRF, бездротовий датчик внутрішньої / зовнішньої температури. Бездротовий датчик внутрішньої / зовнішньої температури з тими ж функціями, що і FCRTX і FCOTX. Дальність дії до 50 м. Термін служби батареї: 3-5 років. IP44.

Повітряні завіси на гарячій воді необхідно оснащувати комплектами клапанів. Система клапанів контролює витрату води і активує режим максимальної віддачі тільки тоді, коли це необхідно.

Активується функція байпаса, що дозволяє пропускати через теплообмінник невеличкий потічок води для того, щоб в трубній системі завжди була гаряча вода, тим самим забезпечуючи захист її від замерзання і швидший додатковий нагрів. Датчик температури зворотної води дозволяє ефективно використовувати теплоносій і знижувати загальне споживання енергії.

Управління витратою води

  • VPFC, комплект клапанів пропорційного регулювання і постійної витрати. Регулюючий 2-х ходовий клапан постійної витрати з функцією балансування, пропорційний привід, запірний клапан і клапан байпаса.
  • FCWTA, датчик температури зворотної води. Дозволяє контролювати температуру зворотної води і автоматичну роботу клапана байпаса, що забезпечує функцію захисту від замерзання і зниження енергоспоживання.



© 2024 ТОВ "СКС" (Київ, Україна)